Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabio kao Jerković

Ovacije Brezovcu za golčinu, Vaha ga poslao s terena

\'sport...medjugorje...20.01.2011...nk dinamo, pripreme medjugorje...trening po kisi...josip brezovec foto: zoran grizelj vecernji list\'
Zoran Grizelj
04.05.2011.
u 19:32

Za Vahida Halilhodžića odlična je vijest da je Sammir nakon punktiranja pete zbog bolne Ahilove tetive radio pod punim opterećenjem.

No zvijezda treninga nije bio Sammir nego Josip Brezovec. Kakvu li je samo golčinu zabio! Ne bi je se postidio ni legendarni Dražan Jerković u čijem je stilu Brezovec i zabio.

Bacio se unazad i bočnim škaricama punom nogom pogodio mrežu. Svi su igrači stali i počastili ga ovacijama. Cufré i Tonel pozvali su ga da izađe iz igre rekavši mu da je svoje za danas napravio! Brezovec je ostao, no potom je Vaha nagradio Varaždinca i rekao mu da je za njega trening gotov.

Ključne riječi

Komentara 1

HO
hotfishlake
12:19 05.05.2011.

no potom je Vaha nagradio Varaždinca i rekao mu da je za njega trening gotov. pa di toga ima - za nagradu ne moras vise trenirati?! trening bi trebao biti nagrada i nadograda. poruka koju vaha salje igracima - treniranjenje je samo za papke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije