Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA UTAKMICI RUSIJE
Povratak na članak

Ova se situacija dogodila prvi put u povijesti SP-a!

Na ovom SP izbornicima je po prvi put dana mogućnost da, ukoliko utakmica ode u dodatnih 30 minuta, mogu napraviti i četvrtu zamjenu igrača, a ruski je izbornik Stanislav Čerčesov iskoristio tu mogućnost prije španjolskog Fernanda Hierra.

Komentari 9

DU
Deleted user
19:42 01.07.2018.

Rusija - bjelosvjetski prvak.

VL
Avatar Tarmisa
Tarmisa
01:40 02.07.2018.

Dobrodošli na najbolju stranicu sex dating ==>> Sexydrom.com

VL
DU
Deleted user
07:40 02.07.2018.

Mi protiv Rusa moramo "igrati za golove" ne se dodavati ko iz rende na svojoj polovici! To nije nogomet! Žene bi bolje igrale! Budite realni! Takav nogomet od ESP i Rusa pa nas i DANSKE, nikada nitko nije odigrao ili odšetao u povijesti SP-a!!!!?? 😂

VL
Avatar patkovic
patkovic
20:54 01.07.2018.

nekako se provukli iako duplo lošiji što ima logike jer je kod njih pola godine smrzavela za igranje napolju zima

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.