Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Otvorene prijave za nogometni kamp Juventusa u Umagu

kamp
PR
Autor
PR članak
16.05.2013.
u 12:29

Promotor Juventus International Campa Croatia je bivši reprezentativac Robert Kovač, koji je dvije sezone igrao i za najtrofejniji talijanski klub.

Prijave za nogometni kamp torinskog kluba, novog talijanskog prvaka, koji će se ovoga ljeta održati u Umagu, otvorene su za sve zainteresirane polaznike i online dostupne.

Prvi Juventus International Camp Croatia, namijenjen dječacima od 8 do 16 godina, održat će se od 30. lipnja do 6. srpnja, a drugi kamp, koji je otvoren za dječake i djevojčice iste dobi, od 7. do 13. srpnja 2013. Postoje dva načina sudjelovanja u kampu: dnevni kamp i kamp sa smještajem.

Prijave za sudjelovanje u kampu stižu s različith strana: dosad su se prijavili polaznici iz Hrvatske i regije: Slovenije, Austrije, Italije, Njemačke, BiH, Slovačke i Srbije, ali i iz udaljenijih zemalja poput Rusije.

Promotor Juventus International Campa Croatia je bivši reprezentativac Robert Kovač, koji je dvije sezone igrao i za najtrofejniji talijanski klub. „Važnost kvalitetnog treninga presudna je za mlade sportaše, ne zbog njihove buduće karijere, već zbog pravilnog razvoja i stjecanja vrijednih znanja. Juventusova škola, u što sam se uvjerio iz prve ruke, jedna je od najkvalitetnijih u svijetu i iznimno je razvijena upravo u programima za mlađe uzraste. Svakako savjetujem svima koji žele raditi s vrhunskim trenerima po najcjelovitijim programima da se uključe u Juventusovu školu koja će se održati u Umagu,” rekao je Kovač, predstavljajući kamp.

Svaki trening vodi jedan od Juventus Soccer Schools trenera, uz još jednoga trenera na svakih 12 upisanih sportaša. Svi tehničko-sportski programi pažljivo su isplanirani u istraživačkom centru Juventus Academy u suradnji s Visokom školom za tjelesni odgoj pri Sveučilištu u Torinu.

Uz sportske aktivnosti, Juventus International Camp Croatia svim sudionicima nudi i bogat program uzbudljivih aktivnosti izvan nogometa, koje pozorno prati ekipa stručnih animatora. Mladi nogometaši i nogometašice tako će moći provesti zabavne praznike i istovremeno usavršiti svoju igru, o kojoj god se razini radilo. Također, svaki sudionik kampa na dar dobiva komplet sportske opreme za trening.

Juventus International Camp Croatia već je prezentiran lokalnim nogometnim klubovima, a predstavit će se i nogometnim klubovima u Zagrebu. Na dosadašnjim prezentacijama se pokazalo da velik interes za kamp ne vlada samo kod mladih polaznika, već i kod trenera nogometnih klubova koji imaju želju učiti od stručno osposobljenih kolega iz Juventusa. 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?