Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobra atmosfera

Otvorena nova ragbi sezona: Stigao i Milanović te degustirao novo 'rugbi pivo'

Zagreb: Predsjednik Milanović na ragbi utakmici između Zagreba i Sinja
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/5
24.09.2022.
u 19:15

Domaćin se dobro pripremio za treće poluvrijeme, a treće poluvrijeme je stara ragbijaška tradicija, gdje ljuti suparnici s terena zajedno ispijaju pive koje su, kao i međusobno poštovanje, mukotrpno zaslužili.

Utakmicom između Zagreba i Sinja počela je nova ragbi sezona. Na igralištu u Rudešu okupio se neuobičajeno velik broj gledatelja.  Jer, utakmici je nazočio Zoran Milanović, predsjednik Hrvatske, koji je odgledao prvo poluvrijeme, odradio brojna fotografiranja, posebno s najmlađim članovima ragbi kluba Zagreb.

Obišao je prostorije kluba, porazgovarao s čelnicima kluba. I kušao prvo hrvatsko ragbi pivo - Rugby Lager koji je nastao suradnjom Ragbi kluba Zagreb i pivovare Medvedgrad. Za izjave predsjednik nije bio raspoložen, odnosno nije bilo u protokolu druženje s novinarima.

24.09.2022., Zagreb - Prvenstvo Hrvatske u ragbiju izmedju ragbi kluba Zagreb i ragbi kluba Sinj na terenu u Rudesu. Photo: Jurica Galoic/PIXSELL
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Predsjednik je još u srpnju primio delegaciju Hrvatskog i zagrebačkog ragbi saveza i pokazao zanimanje za ovaj sport. Upoznao se i s problemima ovog sporta, a to je nedostatak adekvatnog igrališta za sve uzraste.

Predsjednik je uživao je gledajući prvo poluvrijeme, malo je komentirao utakmicu i sve u svemu zadovoljan napustio igralište u Rudešu. Domaćin se dobro pripremio za treće poluvrijeme, a treće poluvrijeme je stara ragbijaška tradicija, gdje ljuti suparnici s terena zajedno ispijaju pive koje su, kao i međusobno poštovanje, mukotrpno zaslužili. 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar comandante
comandante
06:13 25.09.2022.

Kako li ja samo nasao vremena?

MA
Maui
02:22 25.09.2022.

Zoka I. Poremećeni - patron ragbija. Fenomenalno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije