Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVIJESNI TRENUTAK

Ottu Bariću pola momčadi otkazalo zbog ratnog stanja. Četiri Hrvata izvela su herojski čin o kojem se i danas govori

03.06.2022.
u 11:42

– Sjećam se da je standardni libero Michael Bauer imao kartone i Otto je zamolio napadača Vastića da igra u toj ulozi jer ga je njegov trener Ivica Osim u Sturmu ponekad koristio na toj poziciji. Ivici to baš nije bilo drago, jer to nije bila njegova pozicija, pa je predložio Bariću da pozove mene. Tada sam bio igrač Kärntena, imao sam 39 godina. Tako smo u sastavu Austrije protiv Izraela igrali Vastić, Kocijan i ja, na klupi je bio austrijski Hrvat Robert Golemac, a peti Hrvat bio je izbornik Barić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?