Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ottmar Hitzfeld:

Zidane ništa nije pokazao kao trener, Real je donio nevjerojatnu odluku!

Zinedine Zidane
Foto: Reuters/Pixsell
06.01.2016.
u 23:00

'On je trener bez iskustva. On želi na staroj slavi koju je stekao kao igrač.'

Nije svima jasna odluka Reala da za trenera postavi Zinedinea Zidanea. Francuz je u ponedjeljak na klupi kraljevskog kluba naslijedio Rafu Beniteza, a jedan od onih kojima taj potez nije jasan je i Ottmar Hitzfeld.

- Zidane kao da je osvojio na lutriji. To je luda, nevjerojatna odluka. On je trener bez iskustva. On želi na staroj slavi koju je stekao kao igrač - rekao je Hitzfeld pa dodao:

- On nije pokazao ništa kao trener, a sad se mora nositi s najboljim igračima na svijetu.

>> Oglasio se i Zidaneov 'najveći neprijatelj': Sretno, jer neće ti biti lako!

Komentara 3

Avatar robil
robil
07:57 07.01.2016.

Nemora značit da će bit odličan trener zato što je bio takav igrač. A i njegovih 14 crvenih kartona znači da je lak na obaraču. Moglo bi bit sukoba sa zvjezdama i zvjezdicama kakvih je pun Real.

ZG
zg223
06:57 07.01.2016.

ottmar?ko je taj?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije