Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obrat u kladionicama

Otpisali su Cro Copa, a nakon velike pobjede preko noći je postao veliki favorit!

Mirko Filipović
Foto: Grgur Žučko/pixsell
1/5
30.12.2016.
u 12:55

– Kladioničari su očito računali da sam u 43. godini, da je King Mo lani bio pobjednik ovog turnira, no nadao sam se da ću se na kraju smijati tim omjerima

Mirko Filipović u borbu protiv King Moa u četvrtfinalu Rizinova turnira nije ušao kao favorit. Štoviše, kladionice su bile uvjerene da će izgubiti jer je koeficijent na njega bio 2.40 i više. Mnogi su to i iskoristili...

– Kladioničari su očito računali da sam u 43. godini, da je King Mo lani bio pobjednik ovog turnira, no nadao sam se da ću se na kraju smijati tim omjerima na kladionicama. Mogli bi se i oni meni smijati, no takav je posao, komentirao je to Mirko.

Na kraju je Cro Cop slavio nokautom i na taj način kladioničarima, ali i nekim kritičarima, jasno dao do znanja da još uvijek nije za mirovinu, da ima što za ponuditi.

Sada mu slijedi polufinale protiv Baruta, a preko noći je postao veliki favorit. Na njegovu pobjedu koeficijent se kreću oko 1.30 ili 1.40, dok je na pobjedu njegova protivnika tečaj 3.00 ili više.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije