Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pišu talijani

Otkriveno zašto je trener Milana stadion napustio u suzama: Pressicu je održao Paolo Maldini

ITA, Serie A, AC Milan vs ACF Fiorentina
EXPA/ laPresse/ Spada paolo ciaberta
14.11.2022.
u 15:48

Obiteljska tragedija pogodila je trenera Milana, Stefana Piolija.

Talijanski doprvak Milan slavio je protiv Fiorentine na San Siru (2:1) u zadnjem ligaškom kolu prije početka svjetskog prvenstva u Kataru. 

Trener Milana Stefano Pioli nije održao redovito konferenciju za medije, već je kultni San Siro napustio u suzama, dok je pressicu imao legendarni Paolo Maldini.

- Uspjeli smo doći do pobjede uz puno muke. Ovakve utakmice su obilježile našu 2022. godinu. Htjeli smo slaviti i uspjeli smo, to je najbitnije. Imamo puno igrača koji će otići na Svjetsko prvenstvo u Katar, ali usprkos tome, Giroud je trčao svih 90 minuta. Dest je stisnuo zube da bude na raspolaganju. Tablica kaže da imamo samo dva boda manje nego prošle sezone u ovo vrijeme, ali ovo što Napoli radi je nešto nevjerojatno - izjavio je Maldini.

Talijanski mediji su otkrili kako je Piolijevu obitelj pogodila strašna tragedija, imali su smrtni slučaj jer je preminuo šogor poznatog trenera. 

 

 

Klub je dao maksimalnu podršku šefu crveno-crnih koji je otišao na pogreb u Parmu

- Cijela obitelj AC Milana šalje ljubav i podršku našem treneru zbog gubitka dragog šogora Luce - napisali su rossoneri u objavi na Twitteru.

http://

 

Standings provided by Sofascore

>> Izjave igrača Dinama nakon poraza od Milana pogledajte u videu

Komentara 2

Avatar barba_barba
barba_barba
19:00 14.11.2022.

Doprvak? Inter ili AC

PG
Paulie_Gualtieri
16:45 14.11.2022.

Milan je trenutačni prvak Italije, ne doprvak. Molim ispravite tekst.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije