Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvat je tek stigao

Otkrivene informacije iz svlačionice: Evo što stožerni igrač Juvea misli o Pjaci!

Marko Pjaca
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/7
10.10.2016.
u 14:55

– Kad Juventus izgubi, on je bijesan i kao igrač i kao navijač. Naučio sam da ga ne zovem dva dana nakon poraza

Marko Pjaca ovog je ljeta napustio Dinamo i prešao u Juventus. Trener Massimiliano Allegri postupno ga uvodi u momčad, još uvijek mu ne daje preveliku minutažu, pruža mu dovoljno vremena za prilagodbu, ali često ga hvali i daje do znanja da na njega ozbiljno računa i vidi ga kao stožernog igrača u budućnosti.

Navijači Juvea nisu ga imali priliku često vidjeti na travnjaku, stoga im informacije koje dolaze iz svlačionice daju bolju sliku o tome o kakvom je potencijalu riječ. A te su informacije iznimno pozitivne. Kakvo mišljenje o njemu ima jedan od glavnih igrača stare dame Claudio Marchisio, za talijanske je medije otkrio Marchisijev otac.

– Claudio se vratio treninzima nakon ozljede, ali mora biti strpljiv zbog svog stanja. Rekao mi je da ga je Marko Pjaca impresionirao na treninzima, da je riječ o odličnom igraču, baš kao što kaže i za Higuaina.

Marchisio, koji je prošle sezone bio standardan u Juventusu, pretrpio je u svibnju tešku ozljedu koljena i sada je u procesu rehabilitacije. Kad već nije mogao igrati, bio je veliki navijač Juventusa.

– Kad Juventus izgubi, on je bijesan i kao igrač i kao navijač. Naučio sam da ga ne zovem dva dana nakon poraza – rekao je Claudijev otac.

Komentara 2

Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
20:32 10.10.2016.

on je za nase prostore dobar a za strane najobicnija podvala. kao i vecina ostalih od kojih su tek neki iznimnim radom nad samim sobom ostvarili proboj na stranom trzistu.

ŽU
žuti
15:12 10.10.2016.

Bojim se da je odlazak Pjace u Juventus ipak bio dvije - tri godine preuranjen! Ukoliko bude igrao samo par minuta ili sjedio na klupi u godinama kada treba stasati, propasti će kao i mnogi bogomdani talenti koji su preranoo ( menađeri i lova klubovima) uvučeni u ralje pravog profesionalnog nogometanja! Halilović, Pašalić...........najbolji su za to primjeri!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije