Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
utvrdili nepravilnosti

Skansi: Sportska inspekcija otkrila pupčanu vrpcu Dinama i Lokomotive

Petar Skansi
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
04.12.2013.
u 10:23

– Sportska inspekcija utvrdila je znatne nepravilnosti istražujući u HNS-u, a o čemu je riječ tek će se govoriti. Između ostalog, u pitanju je pupčana vrpca između Lokomotive i Dinama – rekao je Skansi.

Petar Skansi, pomoćnik ministra znanosti, obrazovanja i sporta, u gostovanju na Jabuka TV-u progovorio je o radu sportske inspekcije.

– Sportska inspekcija utvrdila je znatne nepravilnosti istražujući u HNS-u, a o čemu je riječ tek će se govoriti. Između ostalog, u pitanju je pupčana vrpca između Lokomotive i Dinama – rekao je Skansi, ali nije htio otkriti nikakve detalje.

– Inspekcija mora završiti posao, a nakon toga ćemo priopćiti službene rezultate – dodao je.

Ključne riječi

Komentara 8

ET
etrange12351
10:41 04.12.2013.

E svaka Vam čast! Za to što je otkrila vaša inspekcija vjerojatno trošeći značajnija sredstva iz proračuna (kad nema za putne troškove učitelja) znala je i baba Marica na Dolcu a bez da je bila u inspekciji!

D2
Dubravko_23
11:17 04.12.2013.

Na kraju će biti: tresla se brda, rodio se miš. Prvo, jer pravno teško će biti dokazati bilo kakvu vezu između Dinama i Lokomotive, a drugo, jer iz iskustva dosadašnjeg rada ovog ministarstva je vidljivo da je svaki pokušaj nečega završio ničim.

VL
vladek
10:50 04.12.2013.

Pa pupčana vrpca između Dinama i Rijeke,koliko igrača je otišlo iz Dinama u Rijeku.Budala star prodao si se Slovencima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije