Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE MU BILO SPASA
Povratak na članak

Otkriven uzrok smrti slavnog hokejaša, njegova partnerica doživjela novu tragediju

Kolcov je s Ufom do prije devet dana bio u sezoni KHL-a, ruske hokejaške lige u kojoj je svojedobno sudjelovao i zagrebački Medveščak

Komentari 7

EL
EldersWisdom
12:11 19.03.2024.

Bas cudno. Otkud ugrusci kod sportasa? Nego, potpuno nevezano za temu, zna li se koliko je cjepiva primio?

VL
Avatar Heisenberg
Heisenberg
12:23 19.03.2024.

Stotine tisuća umrlih mlađih, zdravih ljudi je najbolji dokaz štetnosti otrova kojega su primili milijuni u najvećem eksperimentu u povijesti čovječanstva. Danas neki portali prenose "dokaze" kao je upravo taj otrov izvanredno blagotvoran i kako spriječava krvne ugruške!!!

VL
Avatar Felix24
Felix24
13:05 19.03.2024.

MRNa . . .

VL
UM
Umjereni
13:10 19.03.2024.

Evo opet nakupine ovih koji su jedva završili tri razreda osnovne ali znaju sve o cjepivima i da je čovjek umro baš zato što je bio cijepljen. Naravno, prije posljednjeg cjepiva apsolutno nikada mlad čovjek nije preminuo od posljedica neke neotkrivene bolesti ili srčanog infarkta. Jer biti sportaš i imati krvni ugrušak, to se u povijesti lječništva i medicine još nikada nije dogodilo. Živimo u čudnim vremenima kada manja inteligencije i obrazovanja ljude ne sprječava da istupaju u javnosti, dokazujući svoj status prvorazrednih morona.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.