Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Imena sretnih dobitnika

Otkrijte nam tko je za vas bio Cico i osvojite Večernjakovu knjigu godine s potpisom Nike Kranjčara

Cico – tak imam te rad
Foto: Petar Glebov/Pixsell
1/5
03.03.2023.
u 14:45

Deset najemotivnijih i najljepših odgovora nagrađujemo knjigom koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Cico Kranjčar mnogima je prirastao srcu zbog svoje nogometne vještine i trenerskog umijeća, no oni koji su ga poznavali u dušu najprije će naglasiti njegove kreposti kojima je poput magneta privlačio i znane i neznane. Nova Večernjakova knjiga, obogaćena desecima fotografija iz arhive obitelji Kranjčar, Večernjeg lista i Pixsella, donosi priču o legendarnom umjetniku s nogometnom loptom i vrhunskom treneru, ali je ponajprije priča o – Cici čovjeku.

Foto: Željko Hladika/Pixsell

Večernji list nagrađuje 10 najemotivnijih i najljepših odgovora knjigom s potpisom Nike Kranjčara. Otkrijte nam tko je za vas bio Cico i podijelite najljepšu uspomenu. "Cico – tak imam te rad", čiji naziv snažno povezuje Kranjčara i njegov voljeni Zagreb, na 333 stranice donosi opisani lik i djelo rasnog napadača koji je ostavio dubok trag u hrvatskom nogometu, čovjeka kojeg su svi ''tak imali rad''.

Foto: Željko Hladika/Pixsell

Knjiga je dostupna na kioscima Tiska, iNovina i u svim knjižarama. Potražite je i u poslovnici Večernjeg lista u Bogovićevoj 1 i na webu stilus-knjiga.hr. Nagradni natječaj traje do 10. ožujka. Imena pobjednika objavit ćemo na portalu vecernji.hr.

Sretni dobitnici:

Karlo Bukovac
Mario Mikelić
Tomislav Granjaš
Filip Mihoković
Slavko Ćelić
Ana Suntesić
Igor Baldassi
Stipan Matoš
Mario Furmek
Jadranka Major

Čestitamo!

 

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije