Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
YAHOO-LISTA

Otkrijte 10 najpopularnijih sportaša u 2013. godini

Danica Patrick
Foto: PA/Pixsell
1/10
04.12.2013.
u 11:47

Kad su u pitanju momčadi, u tražilicu su se najčešće upisivala imena Dallas Cowboysa, Boston Red Soxa te Green Bay Packersa. Zanimljivo je da među deset najpopularnijih nema nijednog nogometnog kluba.

Kako se 2013. godina bliži kraju, rade se mnoge liste popularnosti. Jednu od njih napravila je i tražilica Yahoo koji je objavila listu najpopularnijih sportaša na temelju učestalosti pretraživanja njihova imena.

Najtraženiji u 2013. godini bio je igrač američkog nogometa Tim Tebow. Tiger Woods je drugi na listi, dok se među tri najpopularnija kao jedina žena ugurala NASCAR vozačica Danica Patrick.

Među deset najboljih su i dvije tenisačice – Serena Williams i Marija Šarapova te iznenađujuće dvije žene MMA borca Ronda Rousey i Gina Carano.

Kad su u pitanju momčadi, u tražilicu su se najčešće upisivala imena Dallas Cowboysa, Boston Red Soxa te Green Bay Packersa. Zanimljivo da među deset najpopularnijih nema nijednog nogometnog kluba.

Deset najpopularnijih sportaša:

1. Tim Tebow - američki nogomet
2. Tiger Woods - golf
3. Danica Patrick - NASCAR
4. Lindsey Vonn - skijanje
5. Ronda Rousey - MMA
6. Lamar Odom - košarka
7. Tito Ortiz - MMA
8. Serena Williams - tenis
9. Maria Šarapova - tenis
10. Gina Carano - MMA

10 najpopularnijih momčadi:

1. Dallas Cowboys
2. Boston Red Sox
3. Green Bay Packers
4. Los Angeles Lakers
5. Detroit Tigers
6. Pittsburgh Steelers
7. Los Angeles Dodgers
8. New York Yankees
9. Denver Broncos
10. Milwaukee Bucks

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
13:11 04.12.2013.

"Zanimljivo da među deset najpopularnijih nema nijednog nogometnog kluba." ...kako će imati kad su ovo samo US Amerikanci? Isto tako je i HR ili neka druga zemlja mogla napraviti svoju top-listu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije