Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Loše vrijeme

Otkazan veleslalom u Garmisch Partenkirchenu, prekinuta i 52. Zlatna lisica

Garmisch Partenkirchen
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
31.01.2016.
u 11:52

Od hrvatskih skijaša u Garmisch Partenkirchenu trebao je nastupiti samo Filip Zubčić.

Veleslalom za skijaše koji se danas trebao voziti za Svjetski kup u Garmisch Partenkirchenu otkazan je zbog loših vremenskih uvjeta, propćeno je iz Međunarodne skijaške federacije (FIS). 

Od hrvatskih skijaša u Garmisch Partenkirchenu trebao je nastupiti samo Filip Zubčić. Prva je vožnja na rasporedu bila u 10,30 sati.

Slalom za 52. Zlatnu lisicu kojeg su skijašice danas u sklopu Svjetskog kupa vozile u Mariboru prekinut je zbog pretoplog vremena nakon što su se niz stazu na Pohorju spustile 22 skijašice.   

Od 22 skijašice koje su krenule sa starta 17 ih je stiglo do cilja, a do prekida u vodstvu je bila Švicarka Wendy Holdener. Pretoplo vrijeme je jako omekšalo stazu i učinilo je lošom za nastavak utrke.

>>Rebensburg slavila ispred Drev na Pohorju, Lana Zbašnik nije stigla do cilja

Komentara 4

Avatar Najsjajniji Hrvatski Vitez
Najsjajniji Hrvatski Vitez
07:21 01.02.2016.

Može se otkazati skijaška utrka, Thompsonov koncert ili prosvjed za haške robijaše ali nemre se ma kako to neke boljelo u duši otkazati onih čudesnih, vječnih i nezaboravnih 2414 bodova u jednoj sezoni Svjetskog kupa.

Avatar germanikus
germanikus
12:06 31.01.2016.

Slalom iz Maribora odgođen je i vozit će se u Kataru!FIS je konačno shvatio da za organizaciju takve utrke trebaš pored vremenskih uvjeta ponajprije imati i znanja što Janezima očigledno nedostaje!

Avatar germanikus
germanikus
10:32 01.02.2016.

EUJanez ...a da i ja sebi kliknem minus???Hihihihihihihihihihihihihih...istina i činjenice su bolna stvar a da o frustracijama u Deželi i ne pričam!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije