Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEĆE SE IGRATI
Povratak na članak

Otkazan i Wimbledon! Slavni turnir zaustavljali su koronavirus i Drugi svjetski rat

"S velikim žaljenjem odlučili smo da se turnir otkaže zbog epidemije koronavirusa. 134. izdanje stoga će se održati 28. lipnja do 11. srpnja 2021. godine. Najvažnije u našoj odluci je zdravlje i sigurnost svih koji dolaze u Wimbledon", poručili su organizatori.

Komentari 1

Avatar GeniKameni
GeniKameni
17:42 01.04.2020.

Ima li kraja ovom kolektivnom ludilu?! WHO bi trebala proglasiti pandemiju zbog ovog ludila a ne zbog nekog virusa kojeg ce prvi proljetni dani otpuhati... bas kao i ostale viruse odgovorne za gripu i prehlade...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.