Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PH kajak/kanu
Povratak na članak

Otkazali prvenstvo jer carinik nije propustio sprave

– Iako je prijevoznik imao sve dokumente, uključujući i najvažniji Ata carnet, carinik je uporno tvrdio da to nije sportska oprema i tražio je dodatne dokumente.

Komentari 2

Avatar NeNormalan
NeNormalan
11:56 14.03.2016.

Carinici su i u bibliji na lošem glasu

VL
KO
korisniksb
12:10 14.03.2016.

Naravno jer voze stvari koje nisu na popisu koji pisu u ata carnet.ocito je taj carinik isao gledati popis stvari sa stanjem na prikolici,nije pasalo i kaj???kaj sad???jer je to prvenstvo,strasna stvar.a da taj isti carinik nije gledao i pustio pa da Su ih putem klepili iz dubinske kontrole kaj onda???jel bi onda tako pisali ovi novinari ili ne kad bi covjek popusio suspenziju ili otkaz.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.