Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Narušio ugled kluba

Otjeran iz kluba jer je na treningu imao majicu s likom Šešelja

Vojislav Šešelj
Reuters/PIXSELL
08.10.2015.
u 22:15

Radović je nakon toga putem društvenih mreža dobio brojne uvrede i prijetnje.

Igrač BiH drugoligaša Goražda, Vladimir Radović, otjeran je iz spomenutog kluba nakon što se na treningu pojavio u majici s likom haškog optuženika Vojislava Šešelja, piše Sportsport.ba.

Čelnici kluba raskinuli su ugovor s igračem zbog narušavanja discipline i ugleda kluba. Radović je nakon toga putem društvenih mreža dobio brojne uvrede i prijetnje.

- Smatram da su čelnici kluba pogriješili što su me otjerali. Ja nisam nacionalist i stvarno sam slučajno na trening došao u toj majici, a ovaj slučaj pokazuje da su ustvari građani i uprava Goražda nacionalisti. Dobio sam brojne prijetnje i uvrede, ali ne opterećujem se s tim - kazao je Radović, bivši igrač Radničkog i Sutjeske.

>>Nevjerojatne scene: Sudac izvukao pištolj kad su na njega nasrnuli igrači

Komentara 15

Avatar acivij
acivij
22:38 08.10.2015.

" i stvarno sam slučajno na trening došao u toj majici" ................................................................................................................... I sasvim, ali zaista sasvim, slučajno je tu majicu imao kod kuće. I znajte on nije naacionalist, Nije čak ni znao tko je taj ružni lik na majici.

Avatar deziderij
deziderij
06:34 09.10.2015.

Šešelj je opsan luđak i nacionalista a nijedan njegov sljedbenik nije drukčiji.

Avatar comandante
comandante
07:46 09.10.2015.

bravo za reakciju kluba

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije