Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lukina zamjena

Otišlo pola "love" za Modrića: Tottenham kupio Dembelea

dembele
standard.co.uk
29.08.2012.
u 09:19

Za belgijskoga reprezentativca klub s White Hart Lanea iskrcat će Fulhamu oko 18,5 milijuna eura.

Tottenham je polovicu svoga novca dobivenoga od transfera Luke Modrića u Real već reinvestirao. Klub s White Hart Lanea ekspresno je pronašao zamjenu za hrvatskoga veznjaka dovevši Mousu Dembelea iz Fulhama. Svom gradskom rivalu Spursi će za belgijskoga reprezentativca na račun uplatiti oko 18,5 milijuna eura.

Za toga 25-godišnjaka, ako je vjerovati raznim medijskim napisima, zanimalo se "pola Premijerne lige" – Liverpool, Arsenal, Manchester United, Manchester City, Chelsea, a sam igrač otkrio je da ga je u jednom trenutku, dok su pregovori oko Modrića bili u ćorsokaku, kontaktirao i Jose Mourinho i njegov Real Madrid.

Komentara 1

OB
-obrisani-
10:27 29.08.2012.

Puno je to para jer nije ni pola toliko dobar kao Luka..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije