Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ABA LIGA

Otišli u produžetke: Split kod kuće u napetom ogledu dobio Cibonu

Split: 1. kolo HT premijer lige: KK Split - KK Cibona
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/3
04.11.2022.
u 22:09

U dodatnih pet minuta Cibona je promašila još četiri slobodna bacanja, dok se kod Splita 'probudio' Shorter koji je s nekoliko ubačaja odveo svoju momčad do pobjede.

U susretu 6. kola regionalne košarkaške ABA lige Split je kao domaćin svladao Cibonu sa 82-74 (20-19, 12-11, 18-23, 17:14; 15-7) nakon produžetka.

Tijekom prvih 40 minuta utakmice niti jedan sastav nije imao veću prednost od četiri koša, a Cibona je u samoj završnici četvrte četvrtine propustila nekoliko prilika odvesti utakmicu u svoju korist.

Nakon nesportskog prekršaja Sullivana na Kapusti kod vodstva Splita 67-66 branič Cibone pogodio je samo jedno od dva slobodna bacanja, nakon izvedene lopte sa strane Kapusta je promašio ulaz, no potom su Splićani izbacili loptu u aut. Niti treću priliku za pobjedu Zagrepčani nisu iskoristili jer je Bundović pogriješio u dodavanju.

U dodatnih pet minuta Cibona je promašila još četiri slobodna bacanja, dok se kod Splita 'probudio' Shorter koji je s nekoliko ubačaja odveo svoju momčad do pobjede.

Shannon Shorter sa 23 i Dominik Mavra sa 20 koševa predvodili su Split, dok je Krešmir Radovčić sa 12 ubačaja bio najefikasniji kod Cibone.

Split je sada na omjeru pobjeda i poraza 2-4, a Cibona na 3-3.

Standings provided by Sofascore

>> Pogledajte gaf tijekom prijenosa HNL-a

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije