Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Australian Open
Povratak na članak

Otac Zdenko: Ovo je Marinova godina, sazrio je i fizički se dobro osjeća

Nije bilo dovoljno, Federer je bio bolji i svaka čast. Ponosan sam i sretan. Marin se isto tako dobro osjeća, mislima da će imati šanse ostvariti svoj san - rekao je Marinov otac Zdenko

Komentari 8

PE
peugeot
16:13 28.01.2018.

Gospodine Zdenko, misljenja sam da bi Vas Marin mozda trebao jedno vrijeme u svom timu angazovati i "sportskog psihologa" koji bi mu pomogao savjetima da bude mentalno cvrsci u odlucujucim trenucima u teniskom mecu, onim kad se mec "lomi". Inace, Vas Marin je sad treci teniser svijeta, mlad je, pametan, zgodan, zivi u knezevini Monaco, zivot mu se krasno nasmijesio... A Vi i Vasa supruga imate sina i sinove za ponos! Sta jos traziti od zivota? Gledam Vase, gledam lice Vase supruge, i pitam se : da li Marin vise lici na Vas ili na Vasu suprugu? Hajde, reci cu, ako se ne ljutite : samo malo vise na Vasu suprugu. Veliki pozdrav iz Pariza predivnoj hercegovackoj porodici Cilic!

VL
PE
peugeot
15:39 28.01.2018.

Kako ste Vi i Vasa supruga fantasticno odgojili Marina i kako su njegovi roditelji odgojili Novaka Djokovica, e, pa svaka Vam cast! Super !

VL
DU
Deleted user
01:21 29.01.2018.

bolje mene gledati a moja boja je bijela, bijela kao prah bijela

VL
PE
peugeot
15:52 29.01.2018.

@Centarfor : Marin Cilic je pravi Bosanac-Herceovac sa "hercegovackim dijalektom".

VL
Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
03:41 29.01.2018.

Super Dečko!!! Ali nema konstantnost!!!Sad u Finalu!!! Sutra izpadne od kvalifikanta!!!Žao mi.jeali to je Istina!!! Ali volimo ga !! PRAVI JE HRVAT!!!

VL
Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
21:29 28.01.2018.

Kad i ako Marin ikada osvoji G. Slam to ce biti tuzan dan za tenis. Vise letargican i beskrvan tenisac ne postoji. Gledati njega je uzbudljivo kao i gledati boju kako se susi....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.