Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Marinko Lučić

Otac Mirjane Lučić-Baroni: Sretniji sam i od nje, a priče o zlostavljanju su za budale

Mirjana Lučić-Baroni
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
26.01.2017.
u 14:04

– Najsretniji sam na svijetu, možda sam čak sretniji i od same Mirjane. Ne mogu to dokazati, ali je živa istina ovo što kažem – rekao je Marinko Lučić, Mirjanin otac

– Sve najbolje ovog svijeta s ovim Mirjaninim uspjehom srušilo se na mene. Najsretniji sam na svijetu, možda sam čak sretniji i od same Mirjane. Ne mogu to dokazati, ali je živa istina ovo što kažem – rekao je Marinko Lučić, Mirjanin otac, piše Slobodna Dalmacija.

U polufinalu Australian Opena hrvatska tenisačica Mirjana Lučić-Baroni izgubila je protiv druge igračice svijeta Amerikanke Serene Williams sa 2:6, 1:6.

– Njezin novi trener Marin Bradarić, dečko kojeg znam godinama, u posljednja dva mjeseca svojim trenerskim metodama i vizijom Mirjanu je vratio na njezinu igru u šesnaestoj godini kada je osvojila Australian Open i pokorila svijet. Savršeno se razumiju i činjenica je da je dečko vidio koje su Mirjanine mogućnosti i potencijal... i evo što je u dva mjeseca uspio postići. Jer netko tko je imao dobre teniske rezultate ne mora biti i dobar trener – kaže Marinko Lučić, Mirjanin otac. 

S kćeri i ostatkom obitelji se, kaže, ne čuje pa joj nije čestitao, ali kćerin uspjeh bodri i sretan je zbog nje isto kao i ostatak obitelji koja živi u Makarskoj.

Što kažete na način na koji ste zadnjih godina prikazivani u medijima?

– Ništa ne bih rekao, neka sve ostane kako jest. Najbitnije je ovo što se trenutačno događa – odgovorio nam je Lučić, ali onda je na kraju razgovora ipak dodao:

– To su laži. Priče o zlostavljanju su za budale.

Komentara 2

Avatar Dr Evil
Dr Evil
18:42 26.01.2017.

Htio je reći... "bila je to božja ruka"

DH
dalibor.hren
09:12 28.01.2017.

Htio je reći: "Nije bilo zlostavljanje, već nasilje u obitelji!"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije