Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMAO PONUDU NJEMAČKE

Otac Bayernove zvijezde Stanišića otkriva kako je njegov sin odlučio igrati za Hrvatsku

15.08.2021.
u 08:46

– Da se ne bismo pogrešno razumjeli, mi se ni na koga iz HNS-a ne ljutimo. Čekali smo njegov poziv i kada je on došao, nismo imali nikakvu dvojbu. Josip je veliki navijač Hrvatske, poziv da igra za Hrvatsku vrh je njegove karijere i to je za nas završena priča.

Ključne riječi

Komentara 8

MA
MarasG
14:56 15.08.2021.

Josipa je otac odgajao i naucio da svoj identitet,svoje gene nikada nece prodati za novac.Kapa dole obojici a malome zelim svu srecu u buducoj karijeri.Uvjeren sam da mu navijaci Hrvatske reprezentacije nikada nece zaboraviti sto se nije dao prodati za saku eura.

Avatar horuk
horuk
11:41 15.08.2021.

Nesto sto se razumije samo od sebe. Prirodno je zastupati svoj narod a ne biti legionar placenik i zastupati nekoga drugoga mozda cak protiv svoga naroda.

PC
Pacta_Conventa
10:21 15.08.2021.

21 god , Bayern , desni bek , ako to bude tako , onda smo rijesili vazno pitanje , Sosa , Gvardiol .obrana bi mogla biti dobra za sljedecih 10 god

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?