Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZAZIVA KONTROVERZE

Ostavio ženu zbog njene nećakinje, a sad čekaju dijete: Blagoslovljen sam!

Instagram
20.09.2021.
u 16:45

- Otvoreno mogu reći da sam cijeli brak s bivšom suprugom činio izdaju za izdajom.

Brazilski nogometaš Hulk (35), slavni napadač koji je do danas zabilježio 49 nastupa za reprezentaciju i trenutno igra za Atletico Mineiro prije dvije godine šokirao je priznanjem da je u vezi s Camilom, omiljenom nećakinjom donedavne supruge, a sad je objavio i da čekaju dijete!

U kolovozu 2019. odvojio se od Iran Angele de Souze nakon 12 godina veze pa samo tri mjeseca kasnije pronašao utjehu u zagrljaju zanosne Camile, koja je s Iran bila u izvanrednim odnosima. To se moglo vidjeti po objavama na društvenim mrežama, gdje joj je uvijek tepala i izjavljivala ljubav.

- Blagoslovljen sam po četvrti put, postat ću otac. Srce mi je puno zahvalnosti - objavio je, uz fotografije s Camilom, Hulk.

 

 

 

Naravno, javnost je zainteresirana za njegov odnos s bivšom suprugom.

- Imao sam mnogo razloga da se odvojimo, ali otvoreno mogu reći da sam cijeli brak s Iran činio izdaju za izdajom. Zapravo je živjela kao samac i zadovoljila se statusom moje supruge - otkrio je i nastavio:

- Camila je došla u Kinu (gdje je Hulk igrao od 2016. do 2020.) i spetljali smo se. Ali, ništa nisam učinio dok sam još bio u braku.

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
19:22 20.09.2021.

Još jedna sponxoruša ulovila

Avatar drug Joža
drug Joža
17:21 20.09.2021.

Ako sam dobro shvatio ljubavnica ga je dovela pred gotov čin a on je samo muškarac?

ZA
ZatvaracNgoPipa
20:26 20.09.2021.

Napravio joj dijete, kobna pogreška, mala osigurana alimentacijom, nerad i hlađenje pi*de po resortima, da je bio pametniji trošio bi ju dok mu ne dosadi i zamijenio drugom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije