Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Sport domaći nogomet

Ostao je još samo jedan mali korak: Maminjo arena!

Sad je i konačno! Zdravko Mamić ponosni je osvajač prve nagrade Dinamov ponos koju će maksimirski klub svake godine dodjeljivati za najboljeg klupskog djelatnika.
20. listopada 2009. u 21:35 3 komentara 5 prikaza
Zdravko Mamić
Foto: Patrik Macek

Kad bi ta nagrada bila najveći Mamićev gaf, još bismo to nekako i preživjeli, ali ovako... Kakve su šanse bile da Mamić ne osvoji nagradu? Otprilike kao da Nijemci "popuše" na Igrama Trećeg Reicha. "Nije tako, izvršni odbor je predložio, a skupština potvrdila!", poručuju iz Maksimira. A kad se to izvršni odbor usprotivio Mamiću, osim kad je podnio ostavku?

Nije poznato je li moguće nagradu osvojiti više puta ili će svake godine biti drugi osvajač. U drugom bi slučaju u Maksimiru mogli imati problema. Tko bi još mogao osvojiti uglednu nagradu? Svakako Milan Bandić, ako gradonačelniku ne bude ispod časti što nije prvi pobjednik. Vječiti drugi Mirkec Barišić, brat Zoki, dobri vojak Siniša Jagodić... Ostao je još samo jedan korak. Da novi stadion, kad ga konačno dočekamo, dobije ime Maminjo arena. Na svu našu muku.

Kad već koristi gradski novac, ne smije zatvarati skupštinu

Kad se dekretom mijenjalo ime Dinama u HAŠK Građanski, čak je i tada Skupština Dinama bila otvorena za javnost (medije), svjedočili smo brojnim prijašnjim sjednicama najvišeg tijela, no u ponedjeljak su u Maksimiru odlučili zatvoriti vrata i unutar četiri zida donositi odluke.

Ne znamo je li i kada je izmijenjen Statut kluba, ali bio je red da i javnost čuje nešto o financijskoj bilanci. Uostalom, Dinamo dobiva novac i od grada Zagreba, a njegov proračun punimo svi mi porezni obveznici.

Skupili smo chefove Fuliranja
ADVENTSKA ČAROLIJA
Skupili smo chefove Fuliranja: Ovo su majstori adventskih delicija koji za vas spremaju street food čuda
  • -obrisani-:

    svaka cast maminjo da tebe nema nebi bilo niti jednog klba iz hrvatske u europi zasluzeno

  • tetrijebzg:

    Kako Kerum u Splitu ima oko sebe rodbinu tako Maminjo oko sebe potrčke i marionete.Nije skupština glasala za njega nego on sam za sebe još će sam sebi uručiti nagradu.

  • sbb:

    Nagradu ce dobiti barisic ali samo nakon sto u cetvrtak, uz pijanu proslavu Dinamove pobjede nad Ajaxom, izvrsi jedan izvrsnodopredsjednicki Pleso striptiz i ugura svakom sviracu po 500 eura.... :-)