Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oproštaj četvorke
Povratak na članak

Ostani tu... Samo za ovo Europsko prvenstvo

Umjesto reprize srebra iz 2009., pa i onog bolnog poraza u finalu od Francuza uz nezabilježeno suđenje na štetu domaćina djeluje kao priča iz bajke, dobili smo reprizu EP-a 2000., i to na više razina

Komentari 6

KE
kentie
10:58 29.01.2018.

Ne znam što reći i ne poreći, ali zaista ne znam...projekt domaćinstva takvog natjecanja je vrlo ozbiljna stvar, pogotovo kad se gleda "izdašnost" takvog projekta, a to znači da je domaćin u finalu i dvorana dupkom puna. Naime, izgleda da su ozbiljni bili samo organizatori, a izvoditelji, izbornik i Savez po onoj što dade dragi Bog, sreća junačka i raspored zvijezda na nebu. Priznajem oštar sam i ne sramim se toga nimalo. Kritiziram Linu i neću imati milosti prema njemu nimalo. Nek nam objasni samo jednu stvar: kak' repka može biti na tako niskom energetskom nivou (praktički na nuli) protif Francuza koji su im u II. polčasu "ponudili" (Nikola Karabatić i Gerard na klupi) da odigraju "makar" i neriješeno, a prilika je bila slonovska i neponovljiva, kako? Pa što ste vi radili 4 dana prije tekme, što, bauljali po hotelu i rekreativno trenirali i "gomilali" psikički strah i nelagodu kompleksa nemoći protif Francuzića. Pa kako objasniti i dokučiti da repka u ratno vrijeme, a i klub PPD Zagreb postižu kolosalne rezultate? Gospodo jazavčari i narikače, pola infrastrukture u to vrime godišta je bilo prepolovljeno i slomljeno uslijed okupacije zemlje, pola, a mi olimpijski prvaci med ostalim, pa svjetsko srebro na Islandu prije olimpijade. Nek Lino u kratikim crtama obrazloži, posloži i izloži kakav mu je bio program priprema i rada repke kroz godinu prije eura, kakav? Pa kako može jedna Švedska koja igra u postavi, pazi sad sa drugoligaškim igračem?

VL
KE
kentie
11:02 29.01.2018.

Da nastavim i predstavim: mnogo je tu pitanja, puno i previše...kako može jedna Espagna, pa Danska, pa Norveška, kako...u čemu je kvaka 22...kod Line sve postave imaju oscilacije i klate se od od dobrog ka lošem ko mokro rublje na sušenju kad zapuše vjetar...durio sam se na makedonske reprezentativce glede kritike Lina, ali bojim se da su bili u pravu....društvo, vidjet ćete kako će se norveška repka pripremiti za euro 2020 u njihovoj domaji, vidit ćete...

VL
D3
dodo.3atlon
20:28 28.01.2018.

Najbolje, bez Sulića i a Vorijem..

VL
Avatar Ivo Hrvatina
Ivo Hrvatina
20:04 28.01.2018.

Umjesto da slavimo peto mjesto dečki bježe iz repke. Niš čudno jer i raja umjesto da kopa po kontejnerima bjezi na baustelu u Irsku ili Njemacku.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.