Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ABA liga

Osmi poraz Cibone zaredom, izgubila i od Mega Leksa

Željko Šakić
Igor Kralj/PIXSELL
04.03.2017.
u 23:05

Kolo prije kraja ligaškog dijela sezone Cibona je na omjeru 11-14, a Mega Leks na 10-15.

Košarkaši Cibone izgubili su u 25. kolu regionalne ABA lige na svom terenu od Mega Leksa sa 88-100 (31-28, 19-25, 14-22, 24-25).

Bio je to osmi uzastopni poraz Cibone u ABA ligi, odnosno 10. u posljednjih 11 utakmica otkako je klub napustio Ante Toni Žižić.

Cibona je u dvoboju protiv Mega Leksa bila oslabljena zbog neigranja centara Luke Žorića i Emira Sulejmanovića, pa je zagrebački sastav držao rezultatski priključak samo dok ga je služio dalekometni šut. To se događalo većim dijelom prvoga poluvremena, dok je u nastavku šut zakazao i gosti iz Sremske Mitrovice su to iskoristili.

Ključno razdoblje bilo je od 25. do 29. minute kada je Mega Leks serijom 12-0 u kojoj je s dvije trice ključnu ulogu imao Kostja Mushidi s dvije trice pobjegao na 73-59 i praktički riješio dvoboj.

Željko Šakić je sa 18 koševa bio najefikasniji kod Cibone, a Rade Zagorac sa 20 poena kod Mega Leksa.

Kolo prije kraja ligaškog dijela sezone Cibona je na omjeru 11-14, a Mega Leks na 10-15.

U posljednjem kolu Cibona će za tjedan dana gostovati kod Krke u Novom mestu.

>>Sjajni Šarić odigrao još jednu utakmicu za pamćenje i srušio Knickse!

Komentara 1

BI
binki
11:32 05.03.2017.

ciboni kao i hajduku rezultat nije prioritet. samo kaj ja nisam tuljan i ne plješćem porazima i ne budu me skoro vidli nA tekmi. a samo kad se sjetim komentara kad su otjerali Zubca a Bandić (očito veliki košarkaški znalac ) izjavi pa doći će drugi . I došao je Gospić a to je valjda Bandiću ista klasa. Je Bandiću oba nose košarkaški dres a i moja baba štefica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije