Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uvjerljiva pobjeda

Oslabljeni PPD Zagreb slavio u Subotici

Zlatko Horvat
Goran Stanzl/PIXSELL
14.02.2016.
u 15:31

Sljedeću utakmicu u SEHA ligi 'zagrebaši' će odigrati već u utorak, 16. veljače (18 sati), kad će u Kutiji šibica ugostiti slovački Tatran Prešov

Rukometaši hrvatskog prvaka PPD Zagreba svladali su u nedjelju u Subotici domaći Spartak Vojput s 35-29 (18-13), u utakmici SEHA lige koja je trebala biti odigrana u subotu, ali je zbog bolesti nekolicine Zagrebovih igrača odgođena za dan poslije.

Iz sastava PPD Zagreba izostali su Filip Ivić, Ivan Stevanović, Stefan Vujić i Luka Šebetić, koji su se pridružili Antoniju Kovačeviću i Leonu Šušnji, već ranije otpisanima za ovo gostovanje.

Zagrebova vrata je u Subotici branio 19-godišnji Arian Jović koji je završio dvoboj s osam obrana. Najbolji strijelac momčadi pod vodstvom Veselina Vujovića bio je Stipe Mandalinić koji je postigao sedam pogodaka iz sedam udaraca. Šest golova zabio je Zlatko Horvat, a četiri Tin Kontrec. Najefikasniji igrač utakmice bio je igrač Spartaka Vukašin Rakocija s 11 pogodaka.

Momčad PPD Zagreba na trećem je mjestu ljestvice SEHA lige s 33 boda iz 14 utakmica. Vodeći Vardar ima 40 bodova iz 16 nastupa, a drugoplasirani Veszprem je u 13 utakmica osvojio 37 bodova.

Sljedeću utakmicu u SEHA ligi 'zagrebaši' će odigrati već u utorak, 16. veljače (18 sati), kad će u Kutiji šibica ugostiti slovački Tatran Prešov koji zauzima peto mjesto na ljestvici s 27 bodova.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije