Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OGROMAN USPJEH

Osječanke napravile pravo malo čudo - ušle su u Ligu prvaka!

ŽNK Osijek
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/8
14.08.2014.
u 20:20

Slavile su 1:0 protiv Spartaka iz Subotice, a pogodak je u sedmoj minuti postigla Cepernić.

Pobjedom od 1:0 protiv Spartaka iz Subotice, nogometašice Osijeka završile su kvalifikacijski turnir za ulazak u Ligu prvaka s maksimalnih devet bodova i došle do mjesta među 32 najbolje momčadi u Europi! Uspjelo im je to po treći put, a prethodno su među najboljima bile 2003. i 2011. godine.

Foto: Davor Javorovic, Petar Glebov, Dusko Jaramaz/PIXSELL

Klupski budžet im iznosi svega 50 tisuća eura, ali to ništa ne znači! Naime, Spartak je pet puta skuplji, ali pobjedu im ta činjenica nije donijela. Golom Dragice Cepernić u sedmoj minuti Osječanke su napravile veliki uspjeh, ne samo za svoj klub nego i hrvatski ženski nogomet.

U listopadu će krenuti "bitka" za ulazak među 16 najboljih, a s kime će Osječanke igrati, sljedećeg će tjedna biti odlučeno ždrijebom.

TABLICA:

ŽNK Osijek 9
Spartak Subotica (SRB) 6
Amazonas Dramas (GRČ) 3
Goliador (MOL) 0

>> Nogometašice Osijeka izborile Ligu prvaka!

Komentara 3

DU
Deleted user
09:43 15.08.2014.

Cure su več drugi put u ligi prvaka, a ja o tom nemam pojma. Evo kaj ti je novinarstvo i informiranje u Hrvata. Curama se čestitke i puno uspjeha, i nadam se da bu koja televizija i prenijela kakvu tekmu,, da se malo popularizira i ženski nogomet.

DI
dinamojavolim
06:39 15.08.2014.

bravo cure

MI
mirsaanjac
03:33 15.08.2014.

Bravo Shokiiiice !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije