Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gradski vrt

Osječani u goste Istri bez pola momčadi

'22.04.2009.,Osijek - 1HNL,27.kolo, stadion gradski vrt, NK Osijek - NK Inter Zapresic,vedran niksic i vinko buden u borbi za loptom Photo: Davor Javorovic/Vecernji list'
'Davor Javorovic/Vecernji list'
27.03.2010.
u 10:08

U nemogućnosti racionalnijeg objašnjenja Osijekove proljetne golgote, trener Tomislav Steinbrückner u očaju je, još vruće glave nakon posrtanja protiv fenjeraša Croatije, rekao da se njegova momčad "gadno zamjerila onom gore".

I bio je bliže istini nego što je mislio. Ne samo da je druga najefikasnija momčad jeseni u četiri utakmice nastavka sezone postigla jedan jedini gol i što za pogodak bijelo-plavima više nisu dovoljne ni "mrtve" šanse, pa ni udarci s 11m, zbog čega su osvojili samo dva boda, šef struke u Gradskom vrtu danas na popisu ozlijeđenih gotovo da ima više igrača nego onih zdravih. U Pulu će, ako se u međuvremenu ne dogodi još kakvo zlo, Osijek sigurno ići bez čak petorice - Ibriksa, Đikića, Todorčeva, Pavličića i Nikšića, a pod velikim upitnikom su nastupi Vide, Pranjića i Hrnčevića. Kako će mu udarna momčad u subotu izgledati ni sam Steinbrückner ne zna. Momčad neće birati po formi i spremnosti igrača, nego po zdravstvenom kartonu kojeg dobije u subotu ujutro.

– Tražimo prvu pobjedu koja će nas napokon podići – jasan je šef struke Osijeka, a dogovore iz svlačionice prenio je napadač bijelo-plavih Ivan Miličević:

– Posao koji smo trebali napraviti u prva četiri kola nismo odradili i sada nemamo što izgubiti. Idemo na sve ili ništa jer od boda više nemamo koristi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije