Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSIJEK - ŠIBENIK 3:0

Osječani stisnuli Šibenčane i napunili im mrežu

Domagoj Vida
Krunoslav Petrić/Pixsell
05.12.2009.
u 22:12

Osijek je u derbiju 17. kola PHNL u Gradskom vrtu pobijedio Šibenik 3:0. U strijelce su se upisali Vida, Barišić i Nikšić.

Naklonio se Domagoj Vida još jednom Kohorti. Njegovim trećim pogotkom ove sezone, možda i posljednjim u bijelo-plavom dresu, u sudačkoj nadoknadi prvog dijela, a potom i asistencijom Barišiću u 66. minuti, Osijek je srušio Šibenik.

Koliko će česti povici Osijekovih navijača “Nema prodaje” i “Vida, ostani” imati odjeka na klupsku upravu, s kojom su od početka sezone na ratnoj nozi, vrlo će se brzo vidjeti. Nije blefirao Branko Karačić kada je najavio da će u Gradskom vrtu napasti. Međutim, uz izostanak Zeca i Alispahića nije išlo, a inicijativa njegove momčadi bila je kratkog daha, možda petnaestak minuta još početkom prvog dijela, nakon čega se igra uglavnom premjestila na Šibenikovu polovicu.

Ali, i pored velikih gužvi u kaznenom prostoru gostiju, izostala je produktivnost sve dok dotad sigurni Blažević poslije udarca iz kuta nije zaplivao u prazno i ostavio nebranjenu mrežu, a lopta sjela na Vidinu glavu. U drugom dijelu Karačić je krenuo na sve ili ništa, a dobio – ništa.

Steinbrückner je tako napokon srušio prokletstvo i prvi put otkako je prije godinu dana preuzeo Osijekovu klupu pobijedio Šibenik, i to svega nekoliko dana uoči još jednog ogleda s momčadi sa Šubićevca, ovaj put u uzvratnoj utakmici četvrtfinala kupa. A da nije pobjede, vjerojatno bi iz Gradskog vrta grmjeli na Marija Strahonju. Naime, dogodila im se gotovo identična situacija koja ih je stajala boda na Poljudu, ovaj put u njihovu korist. No, za razliku od Bebeka prije tjedan dana, Strahonja je ostao nijem nakon što je branič Šibenčana Elez igrao rukom u vlastitom kaznenom prostoru.

Na 3:0 povisio je Nikšić pet minuta nakon što je ušao u igru.

Komentara 2

Avatar Mikro
Mikro
22:38 05.12.2009.

Bravo dečki!

OB
-obrisani-
22:52 05.12.2009.

http://ddparovi.mojblog.hr/

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije