Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSUSTALA ULAGANJA
Povratak na članak

Osiromašeni klubovi srozali su košarku. Danas živimo od sjećanja na slavne dane

Srebro iz Barcelone pa dvije bronce 1994. i 1995. godine - zadnja odličja naše muške reprenzentacije uskoro će napuniti tri desetljeća, a situacija ništa bolja nije ni u klubovima.

Komentari 3

IL
ilustrator
09:00 17.03.2023.

nema novaca, nema muljarenja, nema igre, nema uspjeha, nema klubova, ima timova iz komšiluka još malo pa će i samoupravljači da isuše močvaru i sve živo da unište...pa će da gledamo fudbal!

VL
BR
Brestje93
08:07 17.03.2023.

Napravite atraktivno ili radite na tome da dodje neki investitor, idi aktivno prema njema a ne cekat na guzici. Da se ulozi u ligu da svaki klub profitira a ne samo jedan !! Sta bi drzava to trebala financirat pa jestel ludi ?? Ko u Srbiji da se pumpa novac u zvezdu i partizan i tako dodje do nekog uspjeha. Bravo koji recept

VL
DU
Deleted user
07:58 17.03.2023.

Svi bi samo da im država ili grad podijeli lovu. Košarkaši imaju sve uvjete za postizanje uspjeha. Imaju dvorane, imaju kadrove za rad sa svim uzrastima i što bi još htjeli ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.