Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIJER LIGA

Osijek slavio nad Alkarom

Utakmica 3. kruga Kupa "Krešimir Ćosić" između Vrijednosnica Osijek i Cibone
Davor Javorovic/PIXSELL
01.11.2020.
u 13:00

Osječane je do pobjede predvodio Antonio Jordano sa 28 koševa, devet skokova i pet asistencija, dok je kod domaćih najbolji bio Ivan Kučan sa 21 košem

Košarkaši Vrijednosnica Osijek pobijedili su u Sinju domaćeg Alkara sa 99-86 (32-21, 27-26, 21-19, 16-20) u dvoboju 8. kola HT Premijer lige.

Osječane je do pobjede predvodio Antonio Jordano sa 28 koševa, devet skokova i pet asistencija, dok je kod domaćih najbolji bio Ivan Kučan sa 21 košem.

U petak je Zadar svladao Hermes Analiticu sa 94-73.

Utakmice Šibenka - Split i Zabok - Furnir su odgođene, a preostali dvoboji Gorica - Škrljevo i Cibona - Sonik Puntamika na rasporedu su u utorak i srijedu.

Na ljestvici vodi Zadar s učinkom 6-1, ispred Cibone (5-1), Splita (4-2) i Sonik Puntamike (4-2). Zabok (3-3) i Škrljevo (3-3) su na petoj i šestoj poziciji, a sedmo i osmo mjesto zauzimaju Vrijednosnice Osijek (2-5) i Alkar (2-5).  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije