Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gradski vrt

Osijek rezultatskim preokretom stigao do pobjede nad Goricom

Osijek - Gorica
Foto: Dubravka Petrić/Pixsell
1/5
05.10.2019.
u 21:04

Osijek je treći s 19 bodova, a vodi Hajduk (23) ispred Dinama (22)

Nogometaši Osijeka pobijedili su u 11. kolu Prve HNL u Gradskom vrtu preokretom Goricu s 2-1 i došli na treće mjesto. 

Gorica je povela golom Kristijana Lovrića u 54. minuti, no u 66. minuti dogodio se preokret na dvoboju. Igrač gostiju Ljubisavljević skrivio je penal i zaradio crveni karton, a Mirko Marić je pogodio s bijele točke.

U 75. minuti Marić je asistent za Antonia Mancea i potpuni preokret. U zadnjim trenucima susreta igrač Gorice Suk je pogodio vratnicu. 

Osijek je treći s 19 bodova, a vodi Hajduk (23) ispred Dinama (22). 

Strijelci: 0-1 Lovrić (54), 1-1 Marić (66pen), 2-1 Mance (75)

Crveni karton: Ljubisavljević (Gor, 66) 

Osijek - Gorica
1/5
Ključne riječi

Komentara 1

KA
kanđija
00:25 06.10.2019.

Pobjeda Osijeka uz poklonjen penal i opet sudac Vučković glavni akter. Isti je prije par kola izmislio penal za Rijeku pa ga nije bilo pet i više kola u igri i onda opet sudi izmišljeni penal. Čovjek očito ili nemaa pojma o nogometu ili voli velikima suditi nepostojeće penale. Ove godine suđenje je ispod svakog nivoa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije