Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOSTI U NASTAVKU BILI BOLJI

Osijek protiv Istre slavio nakon kontroverznog kaznenog udarca

Osijek ugostio Istru 1961 u 18. kolu HT Prve lige
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/4
30.01.2021.
u 17:03

Istra 1961 je u nastavku dvoboja bila bolji suparnik, no iz brojnih izglednih prilika ipak nije uspjela stići do gola

U susretu 18. kola Prve HNL Osijek je kao domaćin svladao Istru 1961 s 1:0. Strijelac jedinog pogotka bio je Mierez u 30. minuti iz kaznenog udarca.

Osječani su do minimalne pobjede protiv sastava iz Pule stigli iz kontroverznog kaznenog udarca. U 27. minuti Galilea je neoprezno startao na Bočkaja na samom desnom rubu kaznenog prostora, a sudac Strukan je pokazao na bijelu točku.

Loptu je uzeo najbolji Osijekov strijelac Mierez, no njegov slab prizemni udarac uhvatio je vratar gostiju Lučić. No, Strukan je procijenio kako se Lučić prerano pomaknuo sa svoje linije te je dosudio ponavljanje kaznenoga udarca. I u drugom pokušaju Mierez je pucao na isti način, no Lučić se bacio u drugu stranu pa je Osijek poveo.

Istra 1961 je u nastavku dvoboja bila bolji suparnik, no iz brojnih izglednih prilika ipak nije uspjela stići do gola.

Ključne riječi

Komentara 7

BR
brancro
18:01 30.01.2021.

Bjelica i dalje neće komentirat suđenje dok sve ide po planu.

DU
Deleted user
17:46 30.01.2021.

Ocito Osijek sad pun para kad se navlaci za njega.. znaci suci su nasli novog sponzora, tako to ide kod nas.

IS
istina00
19:43 30.01.2021.

sramota, izmišljen penal za osijek! sad je jasno zašto bejlica neće kritizirati suce-jer nema razloga! protiv dinama nisu sudili ćisti penal za dinamo, ovdje izmislili penal za osijek, sramotno! da nema sudačkih poklona osijek bi imao barem 4 boda manje!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije