Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skupština bez kvoruma

Osijek pred stečajem, a nikoga nije briga za klub

\'29.08.2010.Osijek,Hrvatska - Clanovi NK Osijek birali novog predsjednika i direktora kluba, Kresimir Bubalo,Zdravko Josic i Ante Vucemilovic Photo: Marko Mrkonjic/PIXSELL\'
Marko Mrkonjic/PIXSELL
24.03.2012.
u 18:09

Za potvrdu novog klupskog čelništva nije bilo kvoruma, nedostajalo je 15 ruku. Od 86 skupštinara, za sudbinu kluba kojemu za mjesec dana prijeti stečaj bilo je briga svega njih 27

Skupština Osijeka na kojoj je, četiri mjeseca nakon odstupanja Roberta Špehara s mjesta predsjednika, trebalo biti potvrđeno novo klupsko vodstvo završena je fijaskom. Za donošenje odluke nije bilo kvoruma, nedostajalo je čak 15 ruku. Od 86 skupštinara, za sudbinu kluba kojemu za mjesec dana prijeti stečaj i ekspresna karta u najniži rang natjecanja bilo je briga svega njih 27! Upadljiv je bio izostanak brojnih političara, predstavnika u gradu vladajućeg HDSSB-a. Samo se gradonačelnik Bubalo ispričao službenim obvezama.

– Stavite im idući put u pozivnicu i sto eura\", \"Mogao sam i ja ostati kod kuće ili roštiljati – nezadovoljno je dio skupštinara poručivao predsjedniku radnog predsjedništva Anti Vučemiloviću Šimunoviću, kojemu nije preostalo drugo nego da novu skupštinu sazove za ponedjeljak.

- Bez skupštine nema preoblikovanja kluba, a rok za predaju elaborata je 30. travnja – rekla je v.d. direktorica Valentina Koprivnjak.

U Wilsonovu je, naime, stiglo pismo iz Ministarstva znanosti obrazovanja i sporta u kojem piše da \"ukoliko klub ne provede postupak preoblikovanja, Povjerenstvo za profesionalne sportske klubove uputit će prijedlog za pokretanje stečajnog postupka.\"

Novi predsjednik trebao je biti Zdravko Josić, dosad dopredsjednik, a direktorici Koprivnjak i sportskom direktoru Miroslavu Žitnjaku trebao je biti izbrisan prefiks v. d.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
19:38 24.03.2012.

Pod hitno treba razmotriti osnivanje regionalne lige ( zapadno od Drine; kao u hokeju) inace ce sve otici u 3:00PM Jedino se jos Dinamo drzi,sve drugo je vec otislo...

MA
magnum2011
13:27 25.03.2012.

Pa naravno da HDSSB nije prisutan kad treba nekome pomoći. Oni su prezauzeti izvođenjem igrokaza u Saboru, a konačno otuda i pinka na kontima, a što je jedan tamo neki nevažni NK Osijek

LI
list68
19:54 25.03.2012.

Skidali ste gaće pred dynamom i Mamićem za 30 000, Kn, i 10 lopti, a za isti ste iznos \"ginuli\" na terenu, protiv Hajduka, Cibalije. Ko vas hebe bankrotirajte.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije