Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠESTA POBJEDA

Osijek opasno diše Dinamu za vrat: Slavonci zasjeli na drugo mjesto!

Osijek ugostio Lokomotivu u 8. kolu HT Prve lige
Davor Javorovic/PIXSELL
04.11.2020.
u 19:29

KAD BJELICA LOVI TITULU Osijek je poveo u 9. minuti sjajnom golom Marina Pilja iz slobodnog udarca s više od 20 metara. Osječki veznjak je prebacio "živi zid" i poslao loptu u sam desni gornji kut

U zaostalom susretu osmog kola Prve HNL Osijek je na stadionu Gradski vrt pobijedio Lokomotivu sa 2-1 probivši se na drugo mjesto ljestvice.

Utakmica se trebala igrati 18. listopada, no odgođena je zbog pozitivnih nalaza na koronavirus. Dvojica igrača "lokosa" bila su zaražena koronavirusom, a još petorica su imala povećanu tjelesnu temperaturu, što je jedan od simptoma COVID-a 19, pa je uslijedila jedina logična odluka, odgoda utakmice.

Osijek je poveo u 9. minuti sjajnom golom Marina Pilja iz slobodnog udarca s više od 20 metara. Osječki veznjak je prebacio "živi zid" i poslao loptu u sam desni gornji kut.

U 39. minuti Ramon Mierez je povećao prednost domaćina pogodivši iz kaznenog udarca za 2-0. Argentinski napadač nije najbolje izveo udarac, Hendija je umalo obranio, no lopta je ipak završila u mreži. Kazneni udarac je skrivio Petrak oborivši Lončara.

Osijek je u minutama koje su uslijedile imao nekoliko odličnih prilika za treći pogodak koji bi riješio pitanje pobjednika, no Hendija je spašavao goste, a kada nije uspio on, ispriječila se greda, kao u 52. minuti kada je pucao Erceg.

Lokomotiva se vratila u život u 73. minuti kada je Chajia lijepo pogodio sa 14 metara. Do kraja susreta gosti su lovili remi, ali nisu uspjeli i momčad Nenada Bjelice je upisala šestu uzastopnu pobjedu nakon dva uvodna poraza.

Na ljestvici vodi Dinamo sa 23 boda, Osijek je sada drugi sa 19 bodova, dok je Gorica pala na treće mjesto sa 16 bodova.

Lokomotiva je ostala na sedam bodova koliko ima Varaždin na posljednjem mjestu.

Ključne riječi

Komentara 1

RE
RedTree
19:51 04.11.2020.

Pravi trener i 2,3 ciljana pojačanja, je li vidite vi koji ste vodili Hajduk i koji ćete ga voditi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije