Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osijek - Lokomotiva

Osijek još drhti nad prvoligaškim statusom

Osijek (1)
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
1/10
28.04.2012.
u 21:07

Gradski vrt se naveliko sprema za srijedu i finale kupa s Dinamom, no u klubu ipak grme od nezadovoljstva. HTV po prvi puta neće prenositi finalnu utakmicu kupa zbog čega im otkazuju sponzori

Osijek će na jesen izaći u Europu nakon desetljeća čekanja, ali još drhti za opstanak u prvoligaškom društvu. Protiv Lokomotive osvojili su samo jedan od četiri boda (1:1), koliko im prema računici Stanka Mršića treba da zadrže prvoligaški status.

Finalist kupa je sjajno krenuo, već u trećoj minuti Smoje je konkretizirao silan uvodni pritisak bijelo-plavih, no onda neobjašnjivo stao. Izmjenjivali su se i jedni i drugi u sporadičnoj inicijativi, no dugo vremena bez rezultata. Uvijek bi se netko, najčešće Smoje, stvorio u posljednji trenutak i odagnao moguću opasnost, sve dok Kvržić u 87. nije zakomplicirao na svojoj polovini i pružio Brozoviću priliku za "bombu" s dvadesetak metara.

– Pretpostavio sam da bi utakmica mogla biti ovakva, igrači su glavama u finalu Kupa – kazao je Stanko Mršić.

– Sa bodom iz Osijeka svaki trener mora biti zadovoljan – zaključio je razgovor o utakmici trener Lokomotive Stanko Mršić.

Gradski vrt se naveliko sprema za srijedu i finale kupa s Dinamom. Fešta će trajati dva dana, a Gradskom vrtu u srijedu već u 13 sati, šest sati prije utakmice počinju događanja. U klubu ipak grme od nezadovoljstva, HTV po prvi puta neće prenositi finalnu utakmicu kupa.

– Razočarani smo, financijski smo puno izgubili jer su mnogi najavljeni sponzori odustali zbog izostanka prijenosa. Oko cijene s HTV-om čak nismo ni stigli razgovarati, u startu su nas odbili pravdajući se velikim troškovima oko Eura – kazao je predsjednik Osijeka Zdravko Josić.  

Stadion Gradski vrt gledatelja: 1500 sudac Alen Gerek (Zabok)

Strijelci: 1:0 Smoje (3.), 1:1 (Brozović 86.)

OSIJEK: Vargić, Ibriks, Smoje, Leko, Lešković (od 46. Šorša), Kvržić, Jugović, Kurtović, Lukačević (od 71. Vrgoč), Perošević, Maglica (od 85. Miličević). Trener Stanko Mršić  

LOKOMOTIVA: Lovrić, Boras, Samateh, Komorski, Bručić, Poljak, Brozović, Antolić, Šitum (od 46. Sangara), Kramarić (od 90. Lilaj), Martinac (od 68. Škvorc). Trener Tomislav Ivković

 

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
21:15 28.04.2012.

Da bar ispadnu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije