Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Autori: Hina, Marko Pavić
EUROPSKA LIGA

Osijek poražen iako je bio bolji od slavnog kluba Stevena Gerrarda

Osijek poražen iako je bio bolji od slavnog kluba Stevena Gerrarda
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
26.07.2018. u 22:39

Nogometaši Osijeka u prvoj su utakmici 2. pretkola Europske lige na svom terenu pred 7.000 gledatelja izgubio od škotskog velikana Rangersa sa 0:1.

Jedini gol na utakmici postigao je Alfredo Morelos u 18. minuti.

Najbolje prilike za Osijek u prvom dijelu imao je Marić, no u 10. minuti je pucao preko gola sa 10-ak metara dok je u 14. minuti nakon ubačaja Barišića nije bio precizan.

Osijek - Glasgow Rangers
1/31

Kazna za te promašaje bila je brza. Nakon što je Malenica u 17. minuti odbio u korner neugodan udarac Kenta, gosti su izveli kombinaciju nakon koje je do prostora za ubačaj stigao Tavernier, a Morelos je glavom s pet metara proslijedio loptu u mrežu.

Marić je nastavio tratiti prilike i u drugom poluvremenu, u 64. minuti je s ruba peterca pogodio okvir gola, no McGregor je nogama uspio odbiti loptu. Zaprijetio je i Bočkaj u 67. minuti no njegov udarac sa 15-ak metara pogodio je vanjski dio mreže.

Unatoč porazu, Osijek je pokazao da se može nositi s klubom na čijoj je klupi slavni Steven Gerrard. Osječani su bili bolji, imali su 17 udaraca od čega šest u okvir, a gosti su ukupno pucali samo tri puta.

Uzvrat će se igrati u Glasgowu za tjedan dana.

Komentara 44

Avatar rubinet
rubinet
20:09 26.07.2018.

travnjak izgleda poput terena 6.nizozemske lige

Avatar kajzersoze
kajzersoze
21:16 26.07.2018.

Ko su ovi ljudi šta pljuju po Hrvatskom narodu i hrvatskim klubovima. Da Dinamo odbili ligu prvaka ja bi bija sritan. Sjašite poštenom narodu s k....!

DH
dalibor.hren
20:42 26.07.2018.

Hajduk želi riješiti Europu odmah, tako da se može posvetiti borbi za četvrto mjesto u domaćem prvenstvu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije