Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZEKIĆ PREUZIMA

Osijek ima novog trenera, na klupu se vraća dobro poznato lice

Zoran Zekić
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/7
10.10.2023.
u 19:39

Zekić je rođeni Osječanin, a klub iz tog grada trenirao od 2015. do 2019. godine. I sam predsjednik kluba Ferenc Sakalj otvoreno je priznao kako želi da baš on preuzme momčad.

Kao što smo već ranije pisali, Zoran Zekić postao je novi trener Osijeka. Naime, nakon što je s klupe slavonske momčadi smijenjen Stjepan Tomas, momčad vodi Ivo Smoje, nekadašnji igrač i pomoćni trener. Da Zekić ima novi posao, potvrdio je albanski Partizani na službenim kanalima.

Zekić je s Partizanijem svladao Kukesi prošlog vikenda. Nakon te utakmice najavio je da odlazi u Hrvatsku u utorak ili u srijedu. Osijek je očito dogovorio uvjete raskida ugovora s Albancima.

Zekić je rođeni Osječanin, a klub iz tog grada trenirao od 2015. do 2019. godine. I sam predsjednik kluba Ferenc Sakalj otvoreno je priznao kako želi da baš on preuzme momčad.  

Momčad s Drave upala je u krizu, bila je bez pobjede pet kola u nizu u prvenstvu, a Tomas nije uspio dići svoje igrače. Zekić bi trebao biti spasitelj, a iskustva u HNL_u ima, osim što je vodio Osijek, vodio je prošle sezone i Slaven Belupo. 

Ključne riječi

Komentara 1

GI
Gitte
20:46 11.10.2023.

Kao da će moći nešto pomoći to treba na dugoročnom radu a ne svakih par tjedan kao da su Treneri mladjoničari. Naprimer Trener Lewerkusena cjela prošla godina ništa puno dobrog a što ove god. igraju za prvaka. to je rad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije