Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
problemi mršića

Osijek bez pola tima protiv Splita

'08.01.2013., Gradski vrt, Osijek - Prozivka i pocetak priprema nogometasa Osijeka za nastavak sezone. Stanko Mrsic. Photo: Davor Javorovic/PIXSELL'
'Davor Javorovic/PIXSELL'
01.03.2013.
u 14:12

Muke Stanka Mršića kako sklopiti idealnu momčad za jednu prvenstvenu utakmicu nastavljaju se i dalje.

Dodatni problem je što se ti problema nastavljaju u vrijeme kada su osječani u očiglednoj rezultatskoj krizi i kada ih očekuju tri uzastopna gostovanja.

Što radi ozljeda, žutih kartona ili papirologodine Mršić u utakmici protiv Splita neće moći računati na gotovo pola momčadi. U timu neće biti Kurtovića, Blatnjak, Kvržić, Mišić a upitni su i Pušić i Radošević.

Bit će veoma interesantno vidjeti kakvu će momčad za Split složiti Mršić.Radi svega toga u Osijeku se previše ne razbacuju sa najavama i očekivanjima iako su problemi sve veći.

Pobjeda i tri boda protiv Dinama su već zaboravljeni a ukoliko izostane po koji bod sa tri uzastopna gostovanja momčad bi mogla ponovno doći u opasnu zonu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije