Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LUKA MODRIĆ
Povratak na članak

Osam godina u Realu: Proglašen promašajem stoljeća, pa postao legenda kluba

- Prošlo je osam godina od prezentacije Luke Modrića kao igrača Real Madrida. Jedan je od ključnih igrača u uspješnom periodu kluba u posljednjim godinama - stoji na službenoj web-stranici kluba.

Komentari 5

Avatar lijevipokvarenibrisač
lijevipokvarenibrisač
20:31 27.08.2020.

I to se mora na kraju reći: nikada u tih spomenutih osam godina u Realu Luka Modrić nije imao toliko izrazitih neprijatelja u španjolskom tisku koliko ih je imao u Hrvatskoj. Neće ih nikada ni imati.

VL
Avatar razbojnik404
razbojnik404
20:44 27.08.2020.

Živa istina!

VL
DU
Deleted user
07:34 28.08.2020.

Luka je jedan i neponovljivi. Bravo ljudino!

VL
Avatar KiM
KiM
20:51 28.08.2020.

Ostace uvijek poznat kao Mamicev lazov i poreski prevarant! Samo mi zao keve mu Srpkinje...

VL
SI
sisavac
08:10 28.08.2020.

dok je c ronaldo bio u realu drugačiju su priču pričali. mada ovo je malo pogrešno interpretiran tekst. nisu španjolci baš takve hvalospjeve o luki napisali, oni su generalizirali, pobrojali dosta igrača i svakome prilijepili nešto jakog, dobrog. da vidimo u iduće tri godine što će luka osvojiti, kakve će ocjene imati, a što će npr. c ronaldo imati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.