Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ENGLESKI NOVINAR

'Oršićeva situacija je uvreda za zdrav razum. Transfer Hrvata dogodio se u krivo vrijeme'

ARHIVA: Mislav Oršić postao je novi član engleskog Southamptona
Igor Kralj/PIXSELL
27.03.2023.
u 13:32

Procurila je informacija kako ga natrag želi zagrebački Dinamo, ali daleko je od realizacije tog posla

Ugledni engleski novinar Ryan Taylor dotaknuo se hrvatskog reprezentativca Mislava Oršića i njegovog stanja u engleskog Southamptonu, posljednjeplasiranoj momčadi Premiershipa. Od kada je stigao iz Dinama nije se Mislav uspio nametnuti u prvom sastavu, trener Nathan Jones čak ga je izbacio u drugu momčad zajedno s Dujom Ćaletom-Carom.

- Oršićeva situacija jednostavno uvreda je na zdrav razum. On je dobar igrač, ali čini mi se da zimski prijelazni rok nije bio pravo vrijeme da dolazak takvog igrača u Southampton. Stvar je u tome da Southampton nema vremena ponuditi igračima minutažu, a Oršiću je to potrebno da bi pokazao svoju kvalitetu - govorio je Taylor u razgovoru za GiveMeSport.

Taylorovi tekstovi objavljuju se na Daily Expressu, Daily Staru i Daily Mirroru, što znači da je kompetentan i zna o čemu govori. Drugi Oršićev problem je angažman najskupljeg igrača u povijesti kluba Kamaldeena Sulemane koji je iz Rennesa stigao za 25 milijuna eura i igra istu poziciju. 

- Žao mi je Orše, nije u sastavu kluba, a ne želim ga izgubiti. Nije u formi, ali želim mu dati šansu da se pokuša vratiti. Ako ne bude konstantno igrao u klubu, nažalost neće moći ni za reprezentaciju igrati - rekao je izbornik Zlatko Dalić prilikom objave popisa kandidata za Wales i Tursku.

Komentara 5

Avatar Trava
Trava
14:06 27.03.2023.

E sada,Dalic je bez problema Vlasicu davao priliku kada ovaj uopste nije igrao a sada kada i Orsic treba pomoc onda Dalic ima druge kriterije,pokvareno.

B2
bordon 2
15:06 27.03.2023.

Mamić nije prodao Oršića u Saut. Suprotno, Mamić nije bio da ga se proda sad.

DU
Deleted user
14:55 27.03.2023.

ono kaj vrijedi za Oršića ne vrijedi za Vlašića. Isto tako je Perišić ljut na Kramau kaj mu nije dodal (u pravu), ali zaboravljua da je on isto tako, i u ovoj tekmi, propustio dodati za zicera. Dvostruka mjerila i Dalića i Perišića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije