Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kupovina karata

Organizatore Paraolimpijskih igara optužuju za diskriminaciju

'An overview of the Olympic Stadium during  the closing ceremony of the London 2012 Olympic Games August 12, 2012.      REUTERS/Pawel Kopczynski (BRITAIN  - Tags: OLYMPICS SPORT TPX IMAGES OF THE DAY)
Reuters/Pixsell
27.08.2012.
u 23:37

Osobe u invalidskim kolicima karte mogu kupiti jedino pozivom na besplatni broj što neki smatraju diskriminacijom

Organizatore Paraolimpijskih igara optužuju za diskriminaciju jer su za gledatelje koji su u invalidskim kolicima omogućili da karte kupe jedino pozivom na besplatni broj telefona, piše BBC.

Bivši britanski ministar sporta Gerry Sutcliffe rekao je da je to što osobe u kolicima karte jedino mogu kupiti pozivom na broj 0844 diskriminacija.

Ipak, bivša paraolimpijka barunica Tanni Grey-Thompson kaže kako su imali dobre namjere.

Locog, koji prodaje karte, kaže kako su dosad mjesecima prodavali karte putem interneta te da su još u svibnju prebacili na prodaju putem telefonskih poziva.

U međuvremenu, još 70.000 karata za Paraolimpijske igre pušteno je u prodaju. U to su uključene i karte za svečano otvorenje u srijedu. Inače, za Paraolimpijske igre prodano je oko 2,3 milijuna karata što je najviše u povijesti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije