Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trening vatrenih

Opušteno: Srna pokušao zakucati loptu u objektiv kamere

Trening Hrvatska (1)
Goran Stanzl/PIXSELL
13.06.2012.
u 18:10

U posljednoj sekundi utakmice Ćorluka se, nakon klizećeg starta, uhvatio za gležanj. No, nije ništa ozbiljno.

Lijepo je bilo ponovno gledati trening Hrvatske u Poznanju. Na travnjaku krasnih sjećanja na utakmicu s Irskom naši su se ugodno osjećali. Zabava je vrhunska, rad maksimalan. Srna se igrao s kamerom, koja se s krova spustila gotovo do njegove visine. Iskušavao je košarkaško znanje, pokušavao zakucati loptu u objektiv kamere.

Naravno, kamera je brzo vraćena, Srna je opasan tip. Dok su naši nizali nekoliko krugova zagrijavanja s tribina se čuo pljesak. Na jednoj strani stadiona bili su volonteri, na drugoj naši navijači. Okupilo se njih dvadesetak, a središnja mjesta na tribini zauzeli su Zdravko Mamić i Davor Šuker. Bio je tu i ostali dio naše delegacije među kojima se isticao Ivan Cvjetković, menadžer Marija Mandžukića, u dresu s one povijesne utakmica protiv SAD-a. Tada je Cvjetković zabio i pogodak. Srni nije ni to promaklo.

– Tarzane, bolje ti je da si obukao dres s brojem sedamnaest – doviknuo je Srna.

Trening je bio u dlaku isti kao uoči Irske. Malo ubačaja, šutiranja i onda "stari" – "mladi". Postave se znaju, "stari" su Pletikosa, Srna, Kranjčar, Šimunić, Pranjić, Eduardo, Dujmović, Vukojević, Schildenfeld, Modrić i Jelavić a "mladi" su Subašić, Vida, Rakitić, Strinić, Buljat, Ćorluka, Badelj, Kalinić, Perišić, Mandžukić i Vrsaljko.

Glavni sudac Bilić nije bio zadovoljan pomoćnim sucem Pralijom, pa ga je zamijenio Mrmić. Sporno je bilo je li pogodak Dujmovića postignut iz zaleđa. Pogodak za "stare" postigao je Pranjić, za "mlade" Rakitić, bio je to dribling za užitak. "Stari" su tvrdili da je Dujmovićev pogodak ispravan, "mladi" da nije, na kraju je bilo 1:1. S time da se u posljednoj sekundi utakmice Ćorluka, nakon klizećeg starta, uhvatio za gležanj. Nije ništa ozbiljno, ali s grčem na licu sjeo je na klupu za pričuve. Oko njega su se okupili doktori Bahtijarević i Rakić, fizioterapeuti Sisgoreo i Petrović... Koliko ih je, nema šanse da Ćorlukina noga ne bude dobro...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije