Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEMI S CIJEPLJENJEM

Optimistični Durant: Možda sam naivan, ali i zamišljam da će u našoj momčadi biti Kyrie

Instagram
07.10.2021.
u 23:55

Inače, po posljednjim informacijama više od 93 posto NBA košarkaša je obavilo potpuno cijepljenje.

Brooklyn Netsi su prošle sezone zapeli u doigravanju Istočne konferencije od kasnijeg prvaka Milwaukeeja, ali u novu sezonu ponovno ulaze kao jedni od glavnih favorita za prsten.

U seriji protiv Bucksa puno je Netsima nedostajao tada ozlijeđeni Kyrie Irving čija je budućnost prilično neizvjesna i ovaj put s obzirom da je i dalje vrlo krut oko stava spram cijepljenja.

Prije nekoliko dana je još jedan glasni protivnik cjepiva Andrew Wiggins objavio kako je obavio cijepljenje, dok je Irving posljednji put kada je bio upitan na tu temu kratko izjavio da želi "privatnost na temu cijepljenja".

NBA liga neće zahtijevati obavezno cijepljenje igrača, ali postoji zato poduži popis ograničenja koje imaju necijepljeni igrači kada su u pitanju utakmice, treninzi, putovanja… Po tome bi Irving vrlo često bio izvan kruga momčadi što apsolutno dovodi u pitanje njegov boravak u klubu. No, glavna zvijezda Brooklyna Kevin Durant i dalje se nada da će Irving biti dio momčadi kroz cijelu sezonu.

- Možda sam naivan, ali i dalje zamišljam da će u našoj momčadi biti Kyrie. Osjećam da će sve biti dobro. On je poseban košarkaš i teško će bilo tko drugi nadoknaditi ono što on donosi našoj igri. Iako znam da će, budemo li morali igrati bez njega, svi napraviti maksimum kako bi se što manje primijetio njegov izostanak - rekao je Durant.

Inače, po posljednjim informacijama više od 93 posto NBA košarkaša je obavilo potpuno cijepljenje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije