Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skupština HNS-a ovoga puta bez Mamića i Štimca, ali i protokolarni skup mogao bi postati buran

Oporba spremna napustiti sjednicu!

'17.12.2010., Zagreb - U hotelu Westin odrzava se Izborna skupstina Hrvatskog nogometnog saveza, na kojoj ce se vjerojatno doznati ime novog predsjednika krovne nogometne organizacije u nasoj zemlji.
'Robert Anic/PIXSELL'
20.12.2011.
u 19:21

Uvjet: Tražit će da se ukinu suspenzije 28 tzv. Štimčevih delegata, koji su na lanjskim izborima za šefa HNS-a bili protiv Vlatka Markovića.

Ne bi trebalo biti napetosti, trganja vjerodajnica ni one glasovite "nećeš, razbojniče jedan!", ali čak i takva, protokolarna sjednica Skupštine HNS-a (srijeda, 12 sati, hotel Sheraton) mogla bi biti burna.

Od izvora bliskog oporbi, za sada okupljenoj oko beskompromisnog Hrvoja Maleša, doznajemo da bi dio skupštinara koji ne podržava Vlatka Markovića mogao napustiti dvoranu ako prođe prijedlog izmjena Statuta HNS-a – onaj da za sazivanje izvanredne skupštine više nije dovoljno 17 (trećina delegata), nego po novome 27 glasova (polovica), te uvođenje instituta povjerenika za nelojalne županijske saveze.

Također, južnjaci će, navodno, tražiti i ukidanje suspenzija za 28 bivših delegata i dužnosnika koji su u prošlome sazivu stali uz Igora Štimca, odnosno nazočili njegovoj skupštini.

>>Cijeli tekst pročitajte u srijedu u tiskanom izdanju Večernjeg lista<<

Komentara 26

Avatar mlijeko
mlijeko
19:31 20.12.2011.

Jel to onaj uspješni Maleš što svim zaposlenima u Hajduku reže plaće za 50 %. Jadna nam majka kad tako \"sposobni\" bi krojili sudbinu HNS. Osim cinkanja za ništa drugo nije sposoban.

VO
vojvo
19:45 20.12.2011.

jel to onaj maleša kojeg prate šest zaštitara da neče ovaj put i oni glasati kako su oni brlekovičevi i štimčevi glasali iz WC , a prije glasovanja detektor laži na cigana jer mu je svaka riječ laž

OB
-obrisani-
21:51 20.12.2011.

20.12.2011. u 20:16h milton je napisao/la: ----------------------------------- e a neka dinamo igra u bjelovarsko - daruvarskoj ligi pa svi happy...))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije