Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Senzacionalni transfer

Opet love Hrvata – Mario Mandžukić na meti Chelseaja!?

Mario Mandžukić
Pixsell
11.11.2011.
u 11:15

Wolfsburg bi mogao prodati hrvatskog napadača da namakne novac za pojačanja koja je u siječanjskom prijelaznom roku najavio trener Felix Magath.

Londonski Chelsea očito ima neskrivene simpatije prema hrvatskim nogometašima. Nakon što je cijelo ljeto pokušavao dovesti Luku Modrića, engleski se klub sad okrenuo – Mariju Mandžukiću (25)!

Njemački Kicker navodi da menadžer Chelseaja Andre Villas-Boas traži nova imena u napadu, jer su Anelka i Drogba na izlaznim vratima, a mladi Lukaku će vjerojatno na posudbu. Stoga se, tvrdi Kicker, Mandžukić nameće kao logična opcija u siječanjskom prijelaznom roku. I to iz više razloga – cijena mu neće biti previsoka, ima pravo nastupa u Ligi prvaka, a Wolfsburg ne bi trebalo puno nagovarati.

Naime, iako je u 12 utakmica zabio sedam golova, Mandžu bi klub mogao prodati kako bi prikupio novac za pet siječanjskih pojačanja koja je najavio trener Felix Magath.

Komentara 12

Avatar potrosnja-goriva.net
potrosnja-goriva.net
11:57 11.11.2011.

glupost teška, Manđo je trenutno najbolji napadač u Wolfsburgu i jedan od najefektivnijih (trenutno) u njemačkoj ligi i Magath ga sigurno neće puštati ni za koju sumu, jer je najavio još pojačanje momčadi, da do kraja sezone uhvate Ligu Prvaka ili Europsku Ligu. Tako da ne vjerujem da će pustiti igrača koji jedini kod njih zabija, i kupovati nešto nepoznato i nekog ko se mora tek uigrati u ekipi. A Chelsea je ionako zasebna priča, isto ko Manc. City, oni uvjek nekog kupuju....

CR
Cromaniac
13:50 11.11.2011.

Ma da, a Torres će sjedit\' na klupi.

VA
Vatrenko
11:55 11.11.2011.

boze dragi, pa di nam je EUJanez? nema vise duhovitih komentara...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije