Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prihvaćena ponuda

Opet Liverpool staje Kovaču na put, a ovaj bi mu igrač tako puno značio

Niko Kovač
Foto: DPA/Pixsell
1/3
23.07.2019.
u 11:42

Pepe je lani zablistao u francuskome prvenstvu, bio je drugi najbolji strijelac natjecanja s 22 pogotka odmah do Kyliana Mbappea

Nikako da Niko Kovač izađe na zelenu granu s Liverpoolom. Nakon što su ga Redsi lani nadmudrili u osmini finala Lige prvaka,  sada će mu, čini se, ispred nosa oteti i fantastičnog igrača Lillea, Nicolasa Pepea.

Nekadašnji mendažer Jimmy McCann jutros je istaknuo da je francuski klub prihvatio ponude triju klubova (68 milijuna funti), također i Bayernovu, ali i da reprezentativac Obale Bjelokosti naginje tome da ode u redove aktualnog prvaka Europe.

Pepe je lani zablistao u francuskome prvenstvu, bio je drugi najbolji strijelac natjecanja s 22 pogotka odmah do Kyliana Mbappea, a budući da je uglavnom igrao na poziciji desnog krila, učinku je dodao i 11 asistencija.

Navijače je oduševio brzinom i tehnikom, te nema sumnje da bi jedan takav igrač odlično došao u rotaciji u trenutku kada se Kovač može osloniti samo na dvojicu krila, Kingsleyja Comana i Sergea Gnabryja.

Naravno, još uvijek postoji šansa i da se Pepe predomisli, a prihvati li naposljetku ponudu Bayerna, u bavarsku će momčad stići doista vrhunsko pojačanje.

Vijesti s portala govore i da Bayern još uvijek nije odustao od mladog španjolskoga reprezentativca Marca Roce, međutim, Espanyol inszistira na 40 milijuna eura i to je trenutačno kamen spoticanja.
 

 

Komentara 1

Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
12:02 23.07.2019.

Baš čudno da je Pepe odabrao prvaka Europe ??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije