Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Domagoj Vida

Opet dokazao svoju veličinu, u znak zahvale policajcima dao vrijedan dar

Domagoj Vida
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/20
14.01.2019.
u 13:31

Hrvatska nogometna reprezentacija nakon srebra u Rusiji veličanstveno je dočekana u Zagrebu ispred 500 tisuća navijača, a sve je nadziralo više od 500 policijskih službenika

Domagoj Vida najnovijom je gestom još jednom oduševio javnost. 

Reprezentativni je branič kao znak zahvale policajcima koji su odradili golemi posao za vrijeme dočeka Vatrenih, u Zagrebu, ali i u ostalim gradovima, darovao dres policajcima u svom Donjem Miholjcu.

Foto: MUP RH

"Kao zahvalu za sudjelovanje i angažman u dočeku člana nogometne reprezentacije Hrvatske prigodom povratka sa svjetskog prvenstva u nogometu u Rusiji i osvojene srebrne medalje u srpnju 2018. godine, Domagoj Vida uramio je nekoliko dresova sa svojim imenom i potpisima svih igrača hrvatske reprezentacije. Jedan takav dres, za uspomenu i sjećanje na dane ponosa i slave, poklonio je i Policijskoj postaji Donji Miholjac u znak zahvalnosti za osiguranje njegovog dočeka u Donjem Miholjcu", piše na stranicama Ministarstva unutarnjih poslova. 

>> Pogledajte farmu crnih svinja Domagoja Vide

Hrvatska nogometna reprezentacija nakon srebra u Rusiji veličanstveno je dočekana u Zagrebu ispred 500 tisuća navijača, a sve je nadziralo više od 500 policijskih službenika.

>> Pogledajte kako je bilo na dočeku vatrenih 

Komentara 10

DI
didajoza
13:54 14.01.2019.

Domagoj je dobro odgojen i zna kako se treba odužiti svima koji su ih dočekali a pogotovo policiji koja ih je pratila cijeli put do trga.

DU
Deleted user
15:06 14.01.2019.

"Vrijedan dar". Ja pomislih, dobili na dar kolekciju pendreka. Ali dobro, i dres je dobra stvar. Vida je pravi i jednostavan covjek. CIm prije, kupujem kulen kod njega, ali sa njgovim potpisom.

Avatar ZvanicniBeograd
ZvanicniBeograd
14:30 14.01.2019.

Dobar je Vida.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije