Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U boj za zlato!
Povratak na članak

Oni su heroji nacije i uz njih vječni Napoleon svjetskog rukometa

Teško se sjetiti utakmice i pobjede hrvatske reprezentacije koja je imala toliko heroja kao ova sinoćnja

Komentari 4

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
00:59 26.01.2020.

Sad je "trofejni velemajstor hrvatskog rukometa i Mago di Umago " a već ga se godinama smjenjuje i podmeću kajle ? Nakon uspjeha svi bi se prikrpali i pripisali sebi zasluge ? Na žalost to je postalo normalno i na takav način svijet danas funkcionira 😣

VL
BO
boamarkchan
22:43 25.01.2020.

MooXi.net - sjajan projekt za odrasle koji žele pronaći seksualnog partnera

VL
TI
Tirano
18:55 25.01.2020.

U utakmici gdje su pobjedili oni sretniji i gdje je jedino Duvnjak sačuvao hladnu glavu, bar se tako činilo, dobili smo jaku, jaku Norvešku! Ovaj puta sreća je bila na našoj strani a i ruku na srce dugo smo vodili, zatim lovili priključak i kraj je bio obrana našeg odličnog golmana! Mislim da će zlato uzeti odmornija ili kondicijski spremnija momčad a možda i rezervni igrači a Hrvatska rezerva je već pokazala da zna igrati! Samo jedan i pol dan odmora je pre malo a Španjolci su lako pobjedili Slovence koji ih nisu namučili te su sigurno mnogo odmorniji od naših igrača! Dao nam svevišnji sreću da napokon uzmemo Europsko zlato! I samo jedna opaska! Zašto Červar igra 7 na 6 a dva mrtva krila stoje uz korner liniju?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.